La nostra manera de treballar és el reflex de la nostra filosofia:

La recerca de la bellesa realista i de la integració en contra de l’artificialitat.

Les dents no són blanques, les dents canvien al llarg de la vida. Un somriure és bell als 10 i als 60 anys, però cadascun té els seus matisos … com les estacions de l’any.

El nostre treball es basa en el respecte per aquesta bellesa de la discreció en contra de la pretensió.

Dr. Michel Rogé, una trajectòria professional i personal dedicada a l’odontologia

Hi ha trajectòries professionals que destaquen pel talent, l’esforç i la passió dels seus protagonistes. Aquest és el cas del Dr. Michel Rogé, que s’ha dedicat i es dedica amb passió a l’estudi i a la pràctica de l’odontologia estètica altament especialitzada.

Seguint una filosofia pròpia, fruit d’una exhaustiva formació acadèmica i de nombrosos anys d’investigació, el Dr. Michel Rogé treballa dia a dia amb el seu equip de professionals a la Policlínica Dental Rogé, a Sant Julià de Lòria (Andorra), per oferir solucions integrals d’odontologia a pacients d’arreu del món.

La seva inquietud per l’odontologia l’impulsa a una formació continuada, a una revisió i aprenentatge constants, i a l’ús dels últims avenços en tecnologia, a més de parar una atenció constant a l’evolució de la seva especialitat.

Això l’ha convertit en un gran especialista de la prostodòncia a nivell internacional, capaç de dur a terme, a més, una gran activitat com a difusor de coneixements participant en diversos congressos cada any.

Formació acadèmica del Dr. Michel Rogé

A cavall entre diverses universitats de França i dels Estats Units, el Dr. Michel Rogé va escollir des de ben jove una formació acadèmica altament especialitzada i qualificada, per iniciar-se en els coneixements bàsics de l’odontologia i continuar fins la seva especialització més gran: la prostodòncia.

Així, la seva formació acadèmica es va iniciar a França, on va aconseguir el certificat en bacteriologia i virologia a la Facultat de Medicina de Montpellier (1980) i va graduar-se en cirurgia dental a la Facultat d’Odontologia de Montpellier (1982).

Aleshores va seguir els seus estudis superiors a la Goldman School of Dental Medicine a la Universitat de Boston (certificat d’especialització en prostodòncia, 1985) i a la Universitat del Sud de Califòrnia (màster en ciències de l’educació, el 1986; seguit d’un any de pràctiques a la Facultat d’Odontologia, el 1986).

Llavors va ser el moment de tornar a Montpellier i assolir una especialització en pròtesis fixes (Facultat d’Odontologia de Montpellier, 1987).

El Dr. Michel Rogé continua la seva carrera acadèmica i professional a través de la investigació, i de la difusió, oferint i compartint arreu del món la seva experiència i els coneixements que ell també va adquirir d’altres especialistes.

Activitats professionals i conferències del Dr. Michel Rogé

El Dr. Michel Rogé du a terme una pràctica privada de l’odontologia a la Policlínica Dental Rogé, a Andorra, on coordina el seu equip de professionals altament especialitzats i atén personalment un gran nombre de casos cada any, especialment de prostodòncia.

Des dels anys 80, el Dr. Michel Rogé ha participat en conferències i xerrades d’arreu del món, destacant els Estats Units i Europa, on ha protagonitzat conferències en congressos, universitats i associacions tan rellevants com: International Symposium on Ceramics (diverses ubicacions), Association Dentaire Française (París), International Academy of Computerized Dentistry, Faculdade de Medicine Dentária (Lisboa), Fifth Annual Symposium on Implantology – Implant and Esthetics (Boston), Université d’odontologie (Montpellier), Universitat Internacional de Catalunya (Barcelona), MISS Annual Symposium (Madrid), COEC (Girona i Barcelona), Colegio de Dentistas de Baleares (Mallorca).

Esthétique analytique en odontologie

Nova Publicació del Dr. Michel Rogé

Fruit de l’experiència i dels coneixements del Dr. Michel Rogé, ens trobem davant d’un llibre especialitzat en estètica dental, l’objectiu del qual és difondre tot el que ha après al llarg de la seva formació acadèmica, combinada amb una intensa activitat professional a la Policlínica Dental Rogé i amb una investigació constant en l’àmbit de l’odontologia estètica.

– – –

En aquest llibre, el Dr. Michel Rogé desenvolupa les seves idees sobre l’equilibri que cal trobar entre el que el pacient desitja -una estètica estandarditzada- i el realisme i la naturalitat d’un somriure d’acord amb la seva edat i aspecte.

– – –

Esthétique analytique en odontologie és una publicació d’odontologia altament especialitzada que, en un recorregut breu des de la seva publicació, ja s’ha convertit en un referent al món de l’odontologia estètica.

– – –

Una visió fascinant del món de la estètica odontologica de mà d’un dels millors especialistes.

Share This