Cirurgia maxil·lofacial, periodontal i ortognàtica a la Policlínica Dental Rogé (Andorra)

A la Policlínica Dental Rogé, al Principat d’Andorra, oferim diversos serveis altament especialitzats en cirurgia oral, com la cirurgia maxil·lofacial, periodontal i ortognàtica, a més d’extraccions de queixals del seny, empelts d’os i implantologia dental. Es trobarà a les millors mans amb el Dr. Michel Rogé i el seu equip de professional

Què és la cirurgia maxil·lofacial?

La cirurgia maxil·lofacial és una especialitat que consisteix en el diagnòstic i la cirurgia oral relatius a malalties, lesions i defectes de crani, cara, cap, coll, cavitat oral i maxil·lars.

Dins l’especialitat de la cirurgia maxil·lofacial, a la Policlínica Dental Rogé oferim un gran nombre de tractaments:

  • extraccions complexes,
  • cirurgia ortognàtica,
  • cirurgia reconstructiva,
  • implants dentals,
  • reconstrucció maxil·lofacial,
  • tractament de traumatismes i quists,
  • oncologia oral.

Què és la cirurgia periodontal?

El tractament de la periodòncia consisteix a eliminar els factors que han provocat la malaltia i mantenir un estat òptim de salut oral a llarg termini. En una fase inicial, el tractament consisteix a eliminar els bacteris de la bossa periodontal mitjançant raspat, allisat radicular, antibiòtics, etc.

No obstant això, si la bossa periodontal és profunda i no s’aconsegueix controlar la infecció, és necessari recórrer a la cirurgia periodontal, mitjançant la qual, a més de netejar la placa i el càlcul subgingival, també es podran corregir defectes anatòmics causats per la periodòncia.

En cas de requerir cirurgia periodontal, a la Policlínica Dental Rogé (Andorra) posem a la seva disposició cirurgians especialitzats que posseeixen una altra qualificació i experiència

Què és la cirurgia ortognàtica?

La cirurgia ortognàtica és l’especialitat mèdica que permet tractar, ja sigui per motius funcionals o estètics, aquells casos en els quals hi ha problemes d’harmonia facial.

La cirurgia ortognàtica es realitza amb la mobilització i recol·locació del maxil·lar superior, els pòmuls, la mandíbula i el mentó per recuperar aquesta harmonia de l’esquelet facial: assolir una masticació adequada, millorar la salut de les genives i l’estètica facial. A la Policlínica Dental Rogé realitzem cirurgia ortognàtica en casos de retrognàtia mandibular, prognatisme, asimetria facial i altres anomalies dentofacials.

Cal destacar que la cirurgia oral practicada a la Policlínica Dental Rogé (Andorra), amb cirurgians orals altament especialitzats, no provoca dolor: les tècniques actuals d’anestèsia permeten realitzar tot tipus d’intervencions orals sense provocar cap patiment.

Policlínica Dental Rogé: especialistes en cirurgia maxil·lofacial, periodontal i ortognàtica a la seva disposició

A la Policlínica Dental Rogé, a Andorra trobarà l’atenció dels millors odontòlegs especialitzats en cirurgia maxil·lofacial, periodontal i ortognàtica. La nostra gran experiència en tot tipus de casos ens aval·la professionalment a nivell internacional.

Posem la nostra experiència a la seva disposició, des del moment del diagnòstic fins al seguiment de la recuperació, per garantir la seva satisfacció al llarg de tot el tractament.

Share This