Policlínica Dental Rogé, més de 20 anys al seu servei a Andorra

La nostra manera de treballar és el reflex de la nostra filosofia:

L’equip de la Policlínica Dental Rogé, a Andorra, treballa amb una gran professionalitat i precisió, i al mateix temps ofereix un tracte molt càlid i proper. Aquesta humanitat es reflecteix a l’hora de tractar cada pacient i cada necessitat.

Més de 20 anys de trajectòria professional de la Policlínica Dental Rogé i centenars de pacients satisfets ens avalen com una clínica dental de referència a nivell internacional.

Gabinet del Dr. Rogé

El Gabinet de treball del Dr. Rogé és el seu despatx i consulta. Un lloc discret de treball i de reunió, on predomina un sentit funcional i de professionalitat, combinant la tecnologia punta amb el tracte personalitzat.

Sales de cirurgia i cadires d’odontologia

A les nostres instal·lacions garantim que tant la feina del nostre equip com els tractaments dels nostres pacients es duen a terme de la manera més còmoda. Així, a la clínica tenim una sala de cirurgia i cinc cadires d’odontologia i ortodòncia, per poder dur a terme qualsevol consulta: cirurgia maxil·lofacial, urgències, reconstruccions, etc.

Sala d’esterilització

En una clínica dental com la Policlínica Dental Rogé d’Andorra, amb nombroses consultes, és necessari tenir una sala dedicada exclusivament a l’esterilització de tot el material i les eines que emprem en les nostres consultes i tractaments.

Radiologia

Els nostres serveis de radiologia integrats a la clínica ofereixen als pacients l’agilitat i la comoditat de poder realitzar tot tipus de proves radiològiques sense sortir de la Policlínica Dental Rogé: escàners, rajos X, ortopantomografies, TACs, etc.

Zones nobles

La recepció, les sales d’espera… totes les zones nobles de la Policlínica Dental Rogé d’Andorra tenen en comú la funcionalitat, l’estètica i el comfort. Oferim espais elegants i agradables per fer la seva espera més amena abans de la consulta.  

Sales de reunions

Les nostres sales de reunions estan dissenyades per permetre una reunió entre professional i pacient amb total comoditat i confidencialitat: amb equips professionals i la privacitat necessaris per tractar cada pacient de manera personal i discreta.

Un gran equip humà al seu servei

La nostra estructura professional -dentistes, implantòlegs, protètics i tècnics de laboratori al mateix centre- ens permet realitzar extracció de dents, col·locació d’implants i dents provisionals el mateix dia.

El nostre equip pot desenvolupar el seu treball de forma eficaç ja que compta amb unes instal·lacions excepcionals on dur a terme tots els processos d’atenció als nostres pacients.

Cada especialista col·labora estretament amb els seus homòlegs d’altres especialitats, permetent d’aquesta manera estalviar temps; el seu temps.

Amb nosaltres, es troba en bones mans.

Share This