Policlínica Dental Rogé (Andorra): implantologia dental altament especialitzada

A la Policlínica Dental Rogé, un implant dental és un procés dut a terme per un odontòleg especialitzat que consisteix en la col·locació d’un microclau de titani dins l’os alveolar del maxil·lar o la mandíbula, que permet substituir la funció de suport de la corona que normalment duu a terme l’arrel de la dent absent.

La clau de l’èxit dels implants de la Policlínica Dental Rogé: a mida

A la Policlínica Dental Rogé garantim l’èxit de la col·locació dels implants dentals als nostres pacients perquè seguim amb cura tots els passos del procediment de l’implant dental a mida: planificació, col·locació i manteniment.

Per què a la Policlínica Dental Rogé garantim l’èxit dels implants?

A la Policlínica Dental Rogé (Andorra) en primer lloc ens assegurem que el pacient tingui un bon estat de salut, i duem a terme un diagnòstic personalitzat. Aleshores, seleccionem rigorosament el procediment més adequat de col·locació d’implants per a un resultat protètic definitiu.

L’especialista adapta la llargada, el diàmetre i el tipus d’implant segons el cas clínic, gràcies a un examen radiològic previ exhaustiu.

Ens assegurem del bon tracte de l’implant, tant per part de l’especialista de la Policlínica Dental Rogé com per part del pacient.

En aquestes condicions, els rangs d’èxit de la col·locació dels implants varien d’un 90% a un 98%.

Implants dentals: molts avantatges en comparació amb un tractament convencional

A la Policlínica Dental Rogé recomanem la col·locació d’implants dentals; a continuació n’expliquem alguns avantatges.

  • Increment del recolzament de l’ancoratge ossi: si es perd una peça, cal substituir-la immediatament; però si es perd més d’una peça, es perd recolzament i disminueix la capacitat de masticació. Quan el pacient exerceix força al pont de les dents de recolzament, aquestes pateixen una sobrecàrrega mecànica. Els implants dentals compensen aquesta pèrdua de recolzament de les peces perdudes, restablint així la capacitat de masticació.
  • Prevenció de la reabsorció òssia: existeix una forta relació entre les dents i la preservació de l’os alveolar, que es manté a causa de la càrrega suportada durant la masticació. En canvi, quan es perd una peça, la falta d’aquesta càrrega comporta una reducció de l’os a la zona.
  • Manteniment de la salut dental: fins i tot en situacions en les quals la dolència només afecta a una peça, un pont requereix rebaixar les dents adjacents, però els implants presenten una millora estètica i també prevenen la reabsorció òssia.

Share This