Sala de ceramistes

Dins la nostra clínica dental fem ús de tecnologia punta per dur a terme la nostra feina de la millor manera possible, però també treballem de manera artesanal i manual, ja que creiem fermament en aquesta combinació com a clau de l’èxit funcional i estètic en els nostres tractaments.

Al seu servei

El nostre equip de ceramistes posa a la seva disposició els seus coneixements i habilitats per crear la peça que necessita en consonància amb la resta de les peces originals.

Sala de radiologia

Les màquines de la sala de radiologia ens permeten estudiar cada pacient de manera exhaustiva i detectar amb una alta precisió quina és la seva dolència i la millor manera de tractar-la. Rajos X, escàners, ortopantomografies, TACs… Tot en un mateix espai per a la seva comoditat.

Equip de radiologia

Posi’s a les mans del nostre equip de radiologia: farem un estudi complet i un diagnòstic mitjançant les proves necessàries.

Estudi de Laboratori

El laboratori de la Policlínica Dental Rogé d’Andorra comprèn una zona de modelatge, d’escàner, una sala de ceramistes i una zona d’elaboració de tot tipus de pròtesis (fixes, amovibles), fèrules, implants, etc.

Un laboratori integral i integrat

El nostre laboratori ens permet dur a terme pròtesis i implants altament especialitzats d’acord amb les necessitats del pacient i, a més, sense sortir de la clínica: agilitat, coordinació i eficència.

Llum

El metall i altres materials opacs, com el zirconi, són un obstacle per la llum.

Per això, treballem en l’elaboració de peces que transmeten la llum de manera natural, magnificant la transparència de la dent real.

Realisme

El nostre objectiu és propocionar una dentadura al més natural i realista possible, tenint en compte molts factors: l’edat del pacient, l’estat de les seves peces originals, etc.

Creiem fermament en les 4 estacions de l’any aplicades a la vida i, per això, creem peces que estan en consonància perfecta amb l’edat de cada pacient, per aportar la bellesa del realisme.

Precisió

Una vegada hem determinat quina peça cal elaborar, les màquines i eines més avançades del nostre laboratori permeten els nostres especialistes protètics i implantòlegs treballar amb una precisió impecable.

Share This