Policlínica Dental Rogé: especialistes en tractaments de periodontitis, gingivitis i abscessos dentals

A la Policlínica Dental Rogé (Andorra) posem a la seva disposició el nostre equip d’odontòlegs altament especialitzats per tractar de manera pesonalitzada i eficaç tot tipus de dolències bucals, que poden anar des d’una gingivitis o un abscés dental fins a una periodontitis complicada.

La periodòncia és una especialitat de l’odontologia que consisteix en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de malalties de les genives i dels teixits de recolzament de les dents (genives inflamades, periodontitis…). Així mateix, la periodòncia també consisteix en el tractament especialitzat d’implants dentals.

Gingivitis i altres malalties periodontals

El periodonci és el sistema de recolzament de les dents a la boca, i les genives protegeixen les dents de les agressions físiques, químiques i bacterianes de l’exterior, garantint així les funcions masticatòries, estètiques i fonètiques. Una geniva sana, lliure de gingivitis i de periodontitis, té un color rosa pàlid i no sagna.

Els nostres odontòlegs especialistes escolliran el tractament adequat per la gingivitis, la periodontitis i altres malalties periodontals.

Abscessos dentals, periodontitis i altres malalties periodontals

Per què es produeixen els abscessos dentals i altres malalties periodontals? La causa principal i la més important dels abscessos dentals és l’acumulació de bacteris sobre les dents i sota les genives, formant placa bacteriana, que pot produir lesions als teixits periodontals.

Policlínica Dental Rogé (Andorra): especialistes en tractaments periodontals

Si pateix símptomes típics de les malalties periodontals, incloent la gingivitis, la periodontitis i els abscessos dentals, així com el sagnat de genives, la retracció de genives, l’augment de la sensibilitat dental al fred o la mobilitat dental, no dubti a consultar-nos: els nostres especialistes li proporcionaran un diagnòstic i un tractament adequats.

Contacti amb la Policlínica Dental Rogé (Andorra), per a més informació sobre els nostres especialistes i sobre els tractaments que oferim.

Share This