El Dr. Michel Rogé va participar en una conferència a Dentairevolution, Montpeller - març de 2017.

Conferència realitzada pel Dr. Michel Rogé

Els membres de l'equip de Dentairevolution van rebre amb gran satisfacció i honor al Dr. Michel Rogé, qui durant aquesta conferència va tenir l'oportunitat de compartir la seva experiència professional, la seva especialització tècnica, artística i pedagògica en el servei de l'estètica dental, amb un grup exclusiu de 15 persones.

Dentairevolution destaca la similitud entre el llibre de Michel Rogé i el seu autor: precís, didàctic i perfeccionista.

Programa de la conferència del Dr. Michel Rogé a Dentairevolution.

El Dr. Michel Rogé va realitzar una interessant presentació del seu llibre "Esthétique analytique en odontologie", després de la qual es va organitzar un còctel a la clínica dental. Després, aquells participants que ho desitjaven van anar a sopar amb el Dr. Michel Rogé al restaurant Mas de la Feuillade, a Montpeller.

Filosofia de la clínica dental Dentairevolution.

Dentairevolution És una clínica dental que busca oferir més que una àmplia gamma de serveis relacionats amb l'odontologia altament especialitzada: han convertit la seva clínica dental a Montpeller en un lloc de treball i un espai de trobada entre experts de l'odontologia per compartir coneixements i evolucionar i progressar en àrees especialitzades.

Per tant, els doctors Luc Bertrand i Charles Metenier van convidar el Dr. Michel Rogé com a ponent en una de les conferències de Dentairevolution celebrada a la seva clínica dental a Montpeller.

Conferències i jornades de formació a Dentairevolution

Per a Dentairevolution, l'objectiu d'aquestes conferències i dies de formació és crear un grup de treball a Montpeller a través de diversos conferenciants experts seleccionats per les seves habilitats clíniques, valors humans i alta especialització en reconstrucció dental, periodontia, implantologia, endodòncia, pròtesis, entre altres.

D'altra banda, també busquen consolidar les bases del coneixement multidisciplinari de l'odontologia i tenir el privilegi de rebre a la seva clínica dental a Montpeller a un expert que comparteix els últims avanços i tècniques de la seva especialització odontològica.

Ubicación
Av. Rocafort, 30
AD600 St. Julià de Lòria
Principat d’Andorra
CONTACTO
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
(+376) 844 500
Horarios de apertura
  • LU - VIE
    8h – 20h
  • SA - DO
    Cerado
Ubicación
Av. Rocafort, 30
AD600 St. Julià de Lòria
Principat d’Andorra
Horarios de apertura
  • LU - VIE
    8h – 20h
  • SA - DO
    Cerado
CONTACTO
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
(+376) 844 500