El Dr. Michel Rogé va participar al Congrés de l'editorial Quintessence Publishing Group a París al maig de 2017.

Al maig de 2017, el Dr. Michel Rogé va participar en el prestigiós congrés del Quintessence Publishing Group, en la branca de la famosa editorial dedicada a la ciència i la medicina a França, que especialitza, entre d'altres coses, en la publicació i edició de llibres sobre odontologia estètica.

La traducció en català seria: Quintessence va organitzar un congrés en què van participar 19 ponents, reforçant així la posició d'aquesta editorial especialitzada, que compta amb 15 filials a tot el món i més de 1000 títols disponibles. Entre ells es troba el llibre sobre odontologia estètica del Dr. Michel Rogé.

Història d'una editorial especialitzada en llibres de odontologia

La filial francesa de la casa editorial Quintessence Publishing Group va ser creada el 1997, en resposta a la demanda de cirurgians dentals i protèsics francòfons que volien accedir a la literatura odontològica internacional. Aquesta iniciativa també sorgeix del desig de promoure autors de parla francesa perquè formin part de la comunitat editorial, siguin coneguts a través de les 15 filials mundials i siguin publicats en els 25 idiomes en els quals treballa Quintessence Publishing Group.

Gràcies al vincle entre la competència dels autors, la qualitat de les publicacions i el coneixement de l'evolució de les professions, Quintessence Publishing Group s'ha convertit en una referència mundial en termes de llibres sobre odontologia. Després de la celebració del 20 aniversari de la seva fundació com a casa editorial a França, s'ha posicionat com la casa editorial número u en publicacions franceses sobre odontologia.

Conferència del Dr. Michel Rogé sobre estètica dental

Durant aquesta conferència, el Dr. Michel Rogé va explicar que:

L'art i la ciència són dos elements inseparables que uneixen el sensible i l'inteligible.

L'art i la ciència són dos elements indivisibles que uneixen el sensible i l'inteligible. En l'estètica dental, els avenços científics acaparen avui l'atenció de la professió. L'estètica s'ha convertit en un valor tecnològic que s'ajusta a aquesta bellesa clonada tant desitjada pel públic en general.

A més, el sistema educatiu afavoreix una reflexió binària en la qual el que és veritable i el que és fals condicionen la nostra forma de pensar. La ciència és considerada portadora de veritat i certesa, mentre que l'art d'aproximació i relativitat.

Esta tendencia del Arte dental hacia las ciencias dentales está resultando en un empobrecimiento de nuestras facultades sensoriales. La observación de los dientes naturales defendida hace más de un siglo por Léon Williams ya no es realmente relevante, mientras que paradójicamente disponemos de medios excepcionales para registrar y memorizar su infinita riqueza.

Ubicación
Av. Rocafort, 30
AD600 St. Julià de Lòria
Principat d’Andorra
CONTACTO
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
(+376) 844 500
Horarios de apertura
  • LU - VIE
    8h – 20h
  • SA - DO
    Cerado
Ubicación
Av. Rocafort, 30
AD600 St. Julià de Lòria
Principat d’Andorra
Horarios de apertura
  • LU - VIE
    8h – 20h
  • SA - DO
    Cerado
CONTACTO
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
(+376) 844 500