Esthétique analytique en odontologie

 

La nostra manera de treballar és el reflex de la nostra filosofia:

La recerca de la bellesa realista i de la integració en contra de l’artificialitat.

Les dents no són blanques, les dents canvien al llarg de la vida. Un somriure és bell als 10 i als 60 anys, però cadascun té els seus matisos … com les estacions de l’any.

El nostre treball es basa en el respecte per aquesta bellesa de la discreció en contra de la pretensió.

– – –

Un somriure ben integrat estèticament és aquell que resulta realista i no artificial.

Dr. Michel Rogé

Esthétique analytique en odontologie

Esthétique analytique en odontologie es va publicar l’any 2015 i ja s’ha guanyat un lloc entre els llibres de referència en estètica dental altament especialitzada. En aquest seu primer llibre, el Dr. Michel Rogé explora i exposa la seva filosofia sobre l’art de l’estètica dental.

La doble vessant del Dr. Michel Rogé com a odontòleg i com a educador al mateix temps el porta a plantejar-se que l’estètica dental artificial, del culte a la blancor i la simetria, no és realista i que cal ensenyar al pacient que és necessari una anàlisi prèvia al tractament d’estètica dental per tal que el resultat sigui al més natural i realista possible.

La bellesa de la discreció i la naturalitat

La filosofia de l’art de l’estètica dental, segons el Dr. Michel Rogé, consisteix a desviar-nos d’aquest concepte de bellesa tan artificial i unificat, i definir les necessitats de cada pacient a nivell estètic, utilitzant com a base l’harmonia de les dents amb la persona, aconseguint així unes dents naturals i realistes.

Sobre l’autor: Dr. ROGÉ, Michel

El Dr. Michel Rogé es va formar a Europa i als Estats Units, fa més de 20 anys es va establir a a Andorra i actualment és l’ànima de la Policlínica Dental Rogé de Sant Julià de Lòria. Aquesta llarga trajectòria, juntament amb el seu nivell d’especialització odontològica, l’han portat a fer conferències i xerrades als Estats Units i, sobretot, arreu d’Europa.

A la Policlínica Dental Rogé, on rep clients d’arreu del món, compta amb un equip d’odontòlegs i hi ofereix tot tipus de tractaments odontològics, des del tractament d’una periodontitis fins a la cirurgia estètica dental reconstructiva, la cirurgia maxil·lofacial i d’altres especialitats

Esthétique analytique en odontologie

Nova Publicació del Dr. Michel Rogé

– – –

« Aquest llibre és una lectura de plaer, tant intel·lectualment com clínicament. Esperem que els vuit anys de treball necessaris per finalitzar aquest llibre es vegin recompensats trobant els lectors que mereix. »

Patrick Simonet, SOP (Société Odontologique de Paris).

Una obra sobre estètica dental que ja s’ha convertit en un referent al sector. Esthétique analytique en odontologie detalla amb explicacions, esquemes i fotografies tant la vessant més tècnica com la vessant més artística de l’estètica dental des del punt de vista del Dr. Michel Rogé.

Quintessence Publishing

Quintessence Publishing Group és una editorial francesa de projecció internacional -15 filials mundials, 25 idiomes de publicació. La filial francesa de Quintessence Publishing Group, una editorial altament especialitzada en llibres sobre odontologia, ha estat l’encarregada de publicar Esthétique analytique en odontologie.

El Dr. Michel Rogé va tenir el plaer de participar en una de les conferències del congrés de Quintessence Publishing Group el maig de 2017.

Share This